У Кропивницькому виявили наркопритон

Листопад 24, 2016 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

32-річний житель обласного центру, раніше судимий за вчинення злочинів майнового характеру, надавав приміщення для виготовлення та вживання наркотиків наркозалежним особам.

«Діяльність наркопритону припинено. У результаті обшуку у помешканні чоловіка поліцейські вилучили опій ацетильований, приладдя та речовину для його виготовлення, а також пристрій для вживання марихуани», - розповів начальник управління з обслуговування Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк.

За вказаною адресою під час візиту працівників поліції знаходились двоє місцевих мешканців, за показами яких, знайомий неодноразово надавав їм приміщення для виготовлення та вжиття наркотичних засобів.
Усі троє громадян пройдуть медичне обстеження у Кіровоградському обласному наркологічному диспансері для підтвердження факту вживання наркотиків. Вилученні речовини направлено на дослідження.
За висновками лікаря-нарколога та судово-хімічної експертизи буде вирішено питання щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.
Зловмиснику може загрожувати покарання – до 5 років позбавлення волі.
Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua, або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами оперативно-пошукового відділу в Кіровоградській області управління Департаменту протидії наркозлочинності
Національної поліції України

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool