У Кропивницькому вивчають можливість перегляду тарифів на воду

Січень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Про це повідомив заступник голови ОДА Сергій Поліщук сьогодні, 20 січня.

«Наразі обласна рада разом із облдержадміністрацією працюють над можливістю фінансової підтримки ОКВП «Дніпро-Кіровоград» задля зниження тарифу на водопостачання та водовідведення для населення», - зазначив Сергій Поліщук.

Заступник голови ОДА нагадав, що питання регулювання тарифів належить до повноважень Національної комісії.

«Сьогодні ми обговорили з гендиректором «Дніпро-Кіровоград» Романом Іликом різні механізми, які б сприяли зниженню тарифів на воду. У травні цього року «Дніпро- Кіровоград» запустить нові насосні агрегати і це вплине на собівартість водопостачання. Тоді НКРЕКП зможе переглянути ціну на послугу», - пояснив заступник голови ОДА.

Нагадаємо, сьогодні очільник Кіровоградщини Андрій Назаренко доручив Сергію Поліщуку проінспектувати роботу обласного підприємства «Дніпро-Кіровоград». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool