У Кропивницькому Віталій Миронюк взяв участь у телепрограмі «Тема дня»

Квітень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

3 квітня в ефірі обласного телебачення на каналі «Кіровоград» у рамках телепрограми «Тема дня» начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк спілкувався із ведучим у студії на тему надзвичайних ситуацій у громадських закладах.

Зокрема у розмові йшлося про масштабні перевірки торговельних, розважальних, лікувальних, навчальних та інших закладах із масовим перебуванням людей, які наразі проходять по усій Україні та у Кіровоградській області.

Віталій Миронюк розповів про мету таких перевірок, завдання, які стоять перед власниками закладів для забезпечення 100% безпеки відвідувачів тощо. Також очільник Управління ДСНС в області звернув увагу глядачів на важливі правила, яких слід дотримуватись при пожежі у великих громадських приміщеннях, де перебуває багато людей, та дав загальні поради щодо правил безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool