У Кропивницькому Віталій Миронюк та особовий склад взяли участь у відзначенні Дня Прапора України

Серпень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

23 серпня робочий день особового складу Управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів Кіровоградської області розпочався урочистим підняттям Державного Прапора України. 

Рятувальники урочисто віддали шану державному символу нашої країни, захищати який та віддано працювати на благо українського народу – справа життя свідомого громадянина.

Також сьогодні рятувальники взяли участь у міських святкових заходах, які традиційно розпочались у визначному для кожного мешканця Кропивницького місці – біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Саме тут 16 липня 1991 року вперше піднято жовто-блакитний прапор. У заході взяли участь представники органів влади, вчителі, науковці, діячі культури, лідери громадських організацій, волонтери, ветерани АТО, молодь та громадяни з активною громадянською позицією.
Управління ДСНС в області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. Особовий склад Управління забезпечив почесну варту.

Після підняття прапора та покладання квітів до пам’ятника Кобзареві рятувальники разом із громадськістю відвідали могили загиблих учасників антитерористичної операції на сході країни та вшанували пам’ять наших воїнів.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool