У Кропивницькому Віталій Миронюк поспілкувався із відвідувачами пожежно-технічної виставки-музею

Листопад 24, 2017 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

Протягом усього року пожежно-технічну виставку-музей Управління ДСНС України у Кіровоградській області відвідують діти різного віку, учнівська та студентська молодь з усієї області.

Експозиція музею, що розмішена у трьох залах: історії, техніки та служби, а також з питання профілактики, надзвичайно цікава, адже дозволяє познайомитись із славетною історією пожежної охорони Кіровоградщини, пожежно-рятувальною технікою та спорядженням різних епох, а головне – сформувати свідоме ставлення до правил безпечної життєдіяльності.

Музей – гордість Служби порятунку Кіровоградщини, він визнаний одним із кращих серед тематичних в Україні за якістю оформлення, унікальністю експозиції та змістовністю просвітницької роботи.

23 листопада до музею завітали учні гімназії імені Т.Г. Шевченка м. Олександрія. У ході екскурсії з юними гімназистами поспілкувався начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. Перебування на території Управління ДСНС в області захопило увагу школярів, і не дивно: в експозиції музею представлена унікальна діорама великої пожежі, під час якої вигоріло все місто Єлисаветград. Крім того, учні побачили історичне спорядження пожежних та сучасних рятувальників, дізнались цікаві факти з історії пожежно-рятувальної служби, оглянули тематичні макети тощо. Незабутнє враження справила на дітей дзеркальна діорама, що відтворює квартиру до та після пожежі, так діти наочно переконались, до чого призводить нехтування правилами пожежної безпеки. Ще багато пізнавального та корисного дізнались відвідувачі, а на прощання пообіцяли знову повернутись в музей, оскільки таку велику та цікаву експозицію варто переглядати не один раз.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool