У Кропивницькому викрито чергову підпільну порностудію (ФОТО)

Січень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 686 | Коментарі: 0

 На території обласного центру правоохоронними органами викрито діяльність ще однієї порностудії.

Цього разу інтернет-порностудії облаштували в орендованому офісному приміщенні в одному із мікрорайонів міста.

Протиправну діяльність організували двоє кропивничан. До протиправної діяльності залучили близько десяти дівчат-моделей віком від 18 до 25 років. Порномоделі у режимі онлайн спілкувалися з клієнтами і транслювали відео порнографічного характеру, орієнтуючись на побажання клієнта.

Наразі в офісному приміщенні, де функціонували порностудії, проведено низку санкціонованих обшуків у ході яких вилучено комп’ютерну техніку, фото та відеотехніку, пристосування для задоволення сексуальних та еротичних потреб, чорнові записи, банківські картки та флеш-накопичувачі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Встановлюються усі обставини кримінальної події. Вирішується питання повідомлення про підозру особам, причетним до скоєння вказаного кримінального правопорушення.
Триває слідство.

Оперативний супровід - відділ ВБЗПТЛ, досудове розслідування здійснюють СУ ГУНП в області.

Кропивницький, порностудія, ФОТО,

Кропивницький, порностудія, ФОТО,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool