У Кропивницькому викрили зловмисника, який причетний до майже 10 крадіжок

Вересень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Злодій викрадав мідні трубки, під’єднанні до кондиціонерів на будівлях в обласному центрі. Внаслідок одного зі злочинів, скоєного у липні, з ладу вийшла система кондиціонування місцевого музею, що, окрім завданих матеріальних збитків, спричинило загрозу належному збереженню експонатів.

«Із відповідною заявою до поліції звернулося керівництво музею. Однак цей випадок виявився непоодиноким. На одній із камер відеоспостереження злодій «засвітився». З допомогою відеозапису та проаналізувавши способи вчинення крадіжок, працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний раніше судимий кропивничанин. На рахунку злодія близько 10 аналогічних крадіжок із будівель магазинів та розважальних закладів», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Встановлено, що зловмисник «працював» уночі. Крадені металеві фрагменти злодій продавав за 100 гривень.
За цими фактами триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool