У Кропивницькому викрили чоловіка у незаконному заволодінні транспортним засобом

Серпень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 720 | Коментарі: 0

До відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення з території одного з навчальних закладів міста автомобіля «Daewoo Sens». Працівники карного розшуку встановили, що до злочину причетний 29-річний чоловік.

«У результаті проведених слідчо-розшукових заходів за кілька годин поліцейські знайшли транспортний засіб, який був схований неподалік одного з сіл. Викрадений автомобіль вилучено», - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Сергій Сухопар.

Розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool