У Кропивницькому вихованці дошкільного закладу дізнались, як жити безпечно

Квітень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

19 квітня вихованці дитячого дошкільного закладу «Берізка» м. Кропивницький мали змогу разом з рятувальниками гратись та змагатись під час акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Веселе та активне свято влаштували для дошкільнят фахівці Служби порятунку, які через гру зуміли передати дітям корисні знання та навички безпечної поведінки у повсякденному житті.

Важливість подібних заходів високо оцінюють педагоги дошкільних навчальних закладів Кіровоградської області, адже завдяки спільній роботі з рятувальниками, діти краще розуміють поняття безпеки. Саме тому фахівці рятувальної справи – часті гості садочків та шкіл.
Програма заходу організована таким чином, щоб важлива інформація засвоювалась максимально ефективно. Знання про безпеку життєдіяльності рятувальники передають дітям у вигляді гри та змагання.

Під час заходу малюки мали змогу не лише почути та запам’ятати важливі правила безпеки, але й ближче познайомитись із роботою вогнеборців, побачити, як гасять пожежу, спробувати влучно спрямувати струмінь води на умовне полум’я, приміряти одяг та спорядження рятувальників, посидіти в кабіні пожежного автомобіля.

На згадку про зустріч рятувальники залишили дітям та вихователям застережні листівки, з яких кожен зможе поновити знання, отримані під час дитячого заходу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool