У Кропивницькому відзначили театральне свято (ВІДЕО)

Березень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

У Кіровоградському обласному музично-драматичному театрі імені М.Л. Кропивницького відбулись урочисті заходи та театралізована концертна програма з нагоди Міжнародного дня театру.

Заступник начальника ОВА Сергій Шеремет та голова облради Сергій Шульга привітали працівників театральної сфери з професійними святом.

«Театр Кропивницького – колиска українського театру. Будучи першим професійним українським театром, він по праву називається театром Корифеїв. На цій сцені завжди зберігали і примножували вікові традиції українського народу, самобутній колорит нашої нації», - звернувся Сергій Шеремет.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність посадовці вручили грамоти та подяки.

Під час театралізованої концертної програми актори показали уривки із найзнаковіших вистав театру, а у фойє експонувалась виставка від обласного краєзнавчого музею «Театр Корифеїв: «Від заснування до сьогодення». 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool