У Кропивницькому відзначили свято спорту і фізичної культури (ФОТО)

Вересень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

Для Кропивницьких шанувальників спорту і фізкультури, стало доброю традицією, щороку у другу суботу проводити спортивне свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Цього дня юні шанувальники спорту та їх дорослі наставники зібрались на спортивному майданчику у дворі одного з житлових будинків по вулиці Кропивницького. Організоване відомим у місті поборником дитячого спорту, Володимиром Шульгою, спортивне свято розпочалось зі спільної зарядки, а далі продовжилось спортивною естафетою «Веселі старти», різноманітними конкурсами і іграми.
Привітати дітлахів і дорослих зі святом фізичної культури і спорту завітав представник міського осередку партії «Ліва опозиція» Юрій Грачов.

- Вітаю всіх вас із Днем фізичної культури і спорту – святом спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде зоровий спосіб життя. Ми завжди відповідально ставимося до розвитку масового спорту і фізичного виховання молоді, адже спорт – це здоров’я нації. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху в місті – це пріоритетне завдання «лівих» у повсякденній діяльності, - зазначив Юрій Грачов.

Крім теплих вітальних слів і побажань нових спортивних досягнень, Юрій Грачов подарував багаторічному спортивному наставнику дітвори мікрорайону Володимиру Шульзі футбольний м’яч.

Завершилось свято відзначенням переможців і активних учасників грамотами і дипломами та солодкими подарунками наданими спонсорами свята.  

   У Кропивницькому відзначили свято спорту і фізичної культури

У Кропивницькому відзначили свято спорту і фізичної культури

У Кропивницькому відзначили свято спорту і фізичної культури

У Кропивницькому відзначили свято спорту і фізичної культури


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool