У Кропивницькому відзначили професійне свято лялькарів

Березень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

Коли у школах чи дошкільних закладах області заходить розмова про організацію свята для дітей, часто згадують наших лялькарів, точніше, творчих працівників Кіровоградського академічного обласного театру ляльок. 

Бо хто, як не вони, найкраще можуть провести веселий захід і створити дітворі чудовий настрій! Порадившись із колегами і батьками, саме так і вчинили працівники дитячого садка смт. Смоліне, які днями відзначили 30-річчя свого закладу. І не пошкодували.

Після показу вистави про маленьке Вовченя, актори влаштували малечі веселі розваги з велетенськими зайцями. Тож святковий настрій дітворі був забезпечений.

Та воно й не дивно. Адже у нашому театрі ляльок працюють віддані і талановиті митці, які у кожен казковий образ вкладають часточку своєї душі. Тому і поспішають діти у вихідні до театру, на зустріч з казкою, щоб отримати сердечне тепло і неймовірні враження. Бо крім вистав, яких на сьогоднішній день у репертуарі лялькарів налічується аж 39, на стаціонарі для малечі проводяться ще й ігрові програми, які додають настрою і позитивних емоцій.

Для зручності та комфорту працівників і відвідувачів, адміністрація і талановиті майстри щороку осучаснюють елементи художнього оформлення і внутрішнього наповнення театральних приміщень. Адже мистецтво має приносити радість та естетичне задоволення і глядачам, і самим митцям.

Сьогодні, 21 березня, наші лялькарі приймають вітання з професійним святом, яке почали відзначати у світі п’ятнадцять років тому. А за тиждень усі театрали святкуватимуть Міжнародний день театру.
Найкращим звітом і своєрідним подарунком до свят є нова вистава. І наші митці теж готують прем’єру – казкову історію за п’єсою Г.Остера

«Кошенятко на ім’я Гав». 24 і 25 березня вони запрошують усіх прихильників мистецтва граючої ляльки завітати в гості і привітати нових казкових мешканців. Початок вистави, як завжди, о 12.00 годині.

Приходьте до театру ляльок. Там на вас завжди радо чекають.

 

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool