У Кропивницькому відкриють обласний інформаційний-туристичний центр

Листопад 08, 2021 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Завтра, 9 листопада, у приміщенні Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського  відбудеться урочисте відкриття обласного інформаційно-туристичного центру.

У холі перщого поверху бібліотеки на відвідувачів чекатиме:виставка «Туристичні Магніти: Мандруй Кіровоградщиною»; фотовиставки «Велоподорожі Кіровоградщиною» та «Туризм – нас єднає»; виставка унікальних картин із фондових зібрань КЗ «Музей мистецтв» – «Книга в мистецтві»; презентація туристичного обладнання; розіграші призів, а також багато інших цікавинок.

Інформаційно-туристичний центр буде надавати інформацію про: об’єкти туристичної зацікавленості в дестинації, у тому числі про об’єкти історії, культури, пам’ятки природи тощо; культурні, спортивні та суспільні події; туристичні маршрути на території області; транспорт, у т.ч. громадський (маршрути, розклад, вартість тощо), а також про службу таксі, оренду автомобілів; заклади громадського харчування, торгівлі та побутового обслуговування; засоби розміщення; можливості медичного обслуговування (адреса, контактна інформація); екологічний стан навколишнього середовища та об’єктів туризму; підприємства, що ведуть туроператорську та турагентську діяльність, акредитованих гідів та екскурсоводів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool