У Кропивницькому відкриється виставка 12-ти річного Ярослава Заруцького

Квітень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

Величезний талант, доброзичливе серце, кропітка праця та прагнення до життя успішно поєднується у 12-ти річного Ярослава Заруцького, який має м’язову слабкість. 

Переглядаючи роботи юнака – різноманітні картини з живописним описом природи, затишні оселі, портрети, архітектурні будівлі різних стилів та епох, виникають почуття перенесення у часі, краси та спокою. Персонажі картин здаються живими і зображення стає переказом цілої події. Навіть люди, що не стикаються з мистецтвом щоденно, виявляють цікавість до таких творів.

Яким має бути творець зворушливих картин, що прагне працювати та дарувати насолоду іншим? Юний митець має незвичайне бажання творити, ще з раннього дитинства. Дізнання Ярослава у 6-ти річному віці про те, що він незвичайний, не дало зупинки у роботі. Успішне навчання у школі на інклюзивній формі навчання, проведення щоденних фізично-лікувальних вправ, плавання у басейні та творчість є незвичайним стилем його життя. Таке поєднання іноді здається неймовірною казкою.

Для отримання дійсного задоволення від творчості незвичайного хлопчика та спілкування з ним, набуття досвіду натхнення та жаги до життя, а також підтримки його майбутнього і просто зацікавленим особам, пропонуємо відвідати 11 травня 2018 року галерею «Єлисаветград», у якій в рамках Фестивалю дитячої творчості відбудеться відкриття виставки малюнків Ярослава Заруцького.
     


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool