У Кропивницькому відкрита відремонтована дитяча амбулаторія

Вересень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1322 | Коментарі: 0

Діти і їхні батьки з житлового масиву Генерала Жадова у Кропивницькому отримали в переддень Дня міста справжній подарунок.

Сьогодні, 16 вересня, у мікрорайоні відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованої дитячої амбулаторії №2.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Радість кропивничан розділили міський голова Андрій Райкович, його заступники Олександр Грабенко та Наталія Дзюба, начальник управління капітального будівництва Віктор Ксеніч, начальник управління освіти Лариса Костенко та начальник управління охорони здоров'я Оксана Макарук.

Ремонт у дитячій амбулаторії по вулиці Генерала Жадова, на який з міського бюджету було виділено більше мільйона гривень, розпочався кілька місяців тому, і на сьогодні, повністю відремонтовано дві третини всього приміщення.

- За цей час було повністю виконано ремонт системи опалення, встановлені нові батареї та вікна, наново змонтована електромережа, вирішене болюче для цього мікрорайону питання водовідведення та каналізації, - зазначив Олександр Грабенко. - Наступним кроком буде ремонт другої частини приміщення амбулаторії, а поки лікарі і їхні маленькі пацієнти можуть зручно влаштуватись у повністю відремонтованому сучасному приміщенні.

За словами посадовця, влада планує виділити кошти на ремонт другої частини приміщення після перерозподілу дохідної частини міського бюджету за підсумками виконання його виконання за 9 місяців поточного року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool