У Кропивницькому відкрили виставку мікромініатюр «Восьме чудо світу» (ВІДЕО)

Жовтень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 1619 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 жовтня, у місті Кропивницький в галереї «Єлисаветград» відбулося відкриття виставки мікромініатюр Володимира Казаряна «Восьме чудо світу», повідомляє FOTOINFORM.NET

На цій виставці представлені найменші в світі шедеври мікромініатюрного мистецтва. Цю виставку бачили у різних країнах світу.

І ось 30 мікрошедеврів відомого майстра містяни та гості обласного центру зможуть тепер побачити у нашому місті в галереї «Єлисаветград».

Як не здивуватися підкованою блохою, побачити сумоїстів на маковій зернині та караван верблюдів у вушку голки. Портрети президентів та знаменитостей розташувалися на рисовій зернині. Дуже вражає мініатюрність цих предметів, і скільки доклав зусиль та майстерності Володимир Казарян, щоб зробити такі мініатюрні шедеври.

Матеріалом для виготовлення мікромініатюр Володимир Казарян використовує слонову кістку, мармур, бурштин, риб'ячу луску, дорогоцінні камені та метали, цукор та навіть маленькі піщинки.

відкрили виставку мікромініатюр «Восьме чудо світу»


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool