У Кропивницькому відкрили виставку дитячих робіт

Травень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1387 | Коментарі: 0

16 травня 2017 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки робіт вихованців арт-студії «Совушка». Стає вже доброю традицією в нашому закладі відкривати виставки дитячих робіт, адже всім нам відомо, що малеча по-своєму бачить і відчуває навколишній світ…

Виставка «Совушкин дивосвіт» - перша виставка Арт-студії «Совушка». В експозиції представлено роботи 40 юних і талановитих художників віком від 4 до 12 років та яскраві іграшки-тварини з пластиліну, які доповнюють виставку.

Арт - студія – це простір, у якому діти мають можливість творити легко і натхненно без обмежень нудною навчальною програмою, а дорослі реалізувати давні мрії і опанувати будь-яку нову мистецьку техніку. Студії лише півроку, але «Совушка» стрімко розвивається і працює в абсолютно різних напрямках.
Найменші фантазери 3-6 років полюбляють веселі інтерактивні заняття з розвитку уяви і творчого мислення. Граючись діти з легкістю опановують усі основи образотворчого мистецтва: від назв кольорів і фігур - до сучасних художніх прийомів.
Для юних художників від 7-ми років проводяться студійні заняття з класичного живопису, композиції та історії мистецтв. На них діти вивчають художню грамоту і вчаться вільно виражати свої емоції і відчуття.

Дорослим же пропонується сила-силенна найцікавіших професійних майстер-класів із сучасних декоративних технік:
- розпис (на папері, дереві, яєчній шкаралупі, склі, пряниках, шоколаді),
- декорування (декупаж, квілінг, колаж, гравірування),
- робота із тканиною (батік, текстильний розпис),
- робота із папером, різьблення, ліплення.

І головне – «Совушка» об’єднує родини через спільну працю батьків і дітей, навчає батьків розвивати своїх дітей творчо. Вже проведено серію спільних родинних майстер класів із оздоблення пряників до дня Св. Миколая та Різдва, розписування скляних підсвічників до Дня усіх закоханих, малювання писанок до Великодня та написання портретів до Дня матері.
Хто ж опікується й розвиває творчі здібності «совенят»? А засновниками і викладачами студії є художниці-чарівниці, майстрині, педагоги з багаторічним досвідом Тетяна та Світлана Стороженки.

Побажаємо арт-студії «Совушка» подальших творчих перемог, залучаючи широку аудиторію своїх прихильників до цікавих заходів, підкорювати нові вершини та зберігати свою мистецьку індивідуальність!

Леся Нестройна

16 травня 2017 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки робіт вихованців арт-студії «Совушка». Стає вже доброю традицією в нашому закладі відкривати виставки дитячих робіт, адже всім нам відомо, що малеча по-своєму бачить і відчуває навколишній світ…


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool