У Кропивницькому відкрили Центр безпілотних літальних апаратів

Лютий 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

Перший заступник Міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець, Депутат Верховної Ради України Олександр Горбунов та керівник Національного авіаційного університету Володимир Ісаєнко взяли участь у відкритті інноваційного Центру безпілотних літальних апаратів КЛАНАУ.

Головною подією робочого візиту високоповажних гостей стало урочисте перерізання святкової стрічки - відкриття інноваційного Центру безпілотних літальних апаратів. Після відкриття перший заступник Міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець, Депутат Верховної Ради України Олександр Горбунов та керівник Національного авіаційного університету Володимир Ісаєнко ознайомилися із роботою Центру, зокрема, з можливостями використання квадрокоптерів у навчальному процесі.

У рамках візиту гостям презентували інші інноваційні проекти. Зокрема, створення сучасного ІТ-технопарку, запровадження STEM в освітньому процесі, сучасних мовних проектів Кембріджського університету і спільного освітнього проекту Льотної академії та авіакомпанії МАУ. Свою роботу гостям також презентували Центр аварійно-рятувальної підготовки та Центр підготовки волонтерів.

Візит завершився спілкуванням гостей з викладачами та курсантами Льотної академії. Зокрема, перший заступник Міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець підкреслив, що головним завданням вищих навчальних закладів є підготовка майбутнього спеціаліста до професійної діяльності і в цьому напрямку Льотна академія обрала вірний шлях розвитку.

Володимир Ковтунець констатував, що робота Міністерства освіти і науки України спрямована на міжнародну сертифікацію освіти, з тим, щоб вітчизняна система освіти відповідала усім міжнародним стандартам та була визнана у світі.

Міністр звернув увагу на те, що Льотна академія є навчальним закладом, привабливим для іноземців, а тому необхідно й надалі підтримувати курс на залучення іноземних студентів до українських вищих учбових закладів, і створювати для цього необхідні умови.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool