У Кропивницькому відкрили ще один арт-простір (ВІДЕО)

Червень 19, 2024 | Новини | Переглядів: 461 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 червня, в обласному центрі у ЦДУ імені Володимира Винниченка відкрився арт-простір «Хвиля»

Арт-простір «Хвиля» - це сучасний культурний центр, що служить платформою для художників, музикантів, письменників та інших митців, щоб поділитися своїми роботами з громадськістю.

З нагоди відкриття мистецької резиденції була представлена перша керамічна виставка. Керамічічні композиції демонструють різноманітність технік, стилів і концепцій, які використовуються у сучасній кераміці, підкреслюючи її художню та культурну цінність.

У заході взяли участь заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова, представники структурних підрозділів ОВА, місцевої влади, а також волонтери, митці студентство та молодь.

Також з нагоди Дня спільнодії, який проходить у межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як», на локації проходили творчі майстер-класи, де можна було задонатити на ЗСУ, студенти презентували художні проекти, діяла тематична фотозона. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool