У Кропивницькому відкрили оновлену виставку про війну (ВІДЕО)

Листопад 15, 2023 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 листопада,  в Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї відбулося відкриття оновленої експозиції «Україна: полум’я війни» 

Постійно діючу виставку «Україна: полум’я війни», експонати якої висвітлюють події російсько-української війни починаючи з лютого 2014 року, відкрили в обласному краєзнавчому музеї в серпні 2022 року. Із часом постала необхідність детальніше розкрити окремі етапи війни з метою розповісти про найважливіші її події та вшанувати пам’ять полеглих героїв-земляків. Оновлену частину виставки відкрили на основі меморіальних речей загиблих військових, які брали участь у бойових діях на різних етапах війни. Серед них – Сергій Бульдович, Павло Сніцар, Анатолій Бузуляк, Володимир Степанок, Євген Тельнов, Дмитро Кондратенко, Валерій Хоружий та інші захисники, повідомили в музеї.

У презентації виставки взяли участь матері та дружини полеглих героїв, музейні працівники, представники громадськості та обласної влади, науковці, журналісти.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool