You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому відкрили оновлену виставку про війну (ВІДЕО)

Листопад 15, 2023 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 листопада,  в Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї відбулося відкриття оновленої експозиції «Україна: полум’я війни» 

Постійно діючу виставку «Україна: полум’я війни», експонати якої висвітлюють події російсько-української війни починаючи з лютого 2014 року, відкрили в обласному краєзнавчому музеї в серпні 2022 року. Із часом постала необхідність детальніше розкрити окремі етапи війни з метою розповісти про найважливіші її події та вшанувати пам’ять полеглих героїв-земляків. Оновлену частину виставки відкрили на основі меморіальних речей загиблих військових, які брали участь у бойових діях на різних етапах війни. Серед них – Сергій Бульдович, Павло Сніцар, Анатолій Бузуляк, Володимир Степанок, Євген Тельнов, Дмитро Кондратенко, Валерій Хоружий та інші захисники, повідомили в музеї.

У презентації виставки взяли участь матері та дружини полеглих героїв, музейні працівники, представники громадськості та обласної влади, науковці, журналісти.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool