У Кропивницькому відкрилася виставка Андрія Сотніченка (ФОТО)

Березень 31, 2023 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

31 березня 2023 року у Музеї мистецтв відбулося урочисте відкриття персональної виставки художника-земляка Андрія Сотніченка під назвою «Перезавантаження. Портал у магію кольору».

У Кропивницькому відкрилася виставка Андрія Сотніченка

У Кропивницькому відкрилася виставка Андрія Сотніченка

У Кропивницькому відкрилася виставка Андрія Сотніченка

У Кропивницькому відкрилася виставка Андрія Сотніченка

У Кропивницькому відкрилася виставка Андрія Сотніченка

В експозиції представлено пів сотні робіт в різній техніці: пастель, олія, олівці, акварель, алкогольні чорнила. Написані на пластику, папері, картоні та полотні. Візитною карткою митець вважає портретний живопис, абстрактний живопис, квіти.

Пише натюрморти. Акварель, любов до якої прищепив один з перших очільників дитячої художньої школи, чудовий педагог, заслужений діяч мистецтв України Леонід Бондар (1938-2013). Сюжети для картин митець бере безпосередньо з життя.

Андрій Сотніченко за освітою дизайнер інтер’єру і ландшафту. Паралельно пише картини, так як тяга до мистецтва із самого дитинства.

Коли був малим хлопчиком полюбляв малювати казкових героїв та тварин. В юному віці навчався у художній школі імені Олександра Осмьоркіна.

Першим його вчителем був заслужений художник України, мистецтвознавець Андрій Надєждін (1963-2022), він дав йому основу малюнку та живопису.

В старших класах опановував нові техніки, долучався до світу образотворчого мистецтва під керівництвом викладачів, справжніх професіоналів своєї справи з художньої школи імені О.Осмьоркіна.

Це вже друга персональна виставка молодого художника. Андрій Валерійович активно бере участь у мистецьких проєктах. Також учасник Благодійного Аукціону «Разом до Перемоги», ініційованим Музеєм мистецтв.

Ірина Лягул


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool