У Кропивницькому відкрилася фотовиставка «Триптих» (фото)

Листопад 12, 2021 | Новини | Переглядів: 1611 | Коментарі: 0

Фотовиставка молодої і талановитої мисткині, кандидатки в члени Національної спілки фотохудожників України Мирослави Липи відкрилася сьогодні в ОУНБ імені Дмитра Чижевського.

В експозиції представлені 13 триптихів, які можна розглядати як певні історії. Вони різні: романтичні, філософські, побутові, містичні, провокативні.

«Виставка відкрита до експерименту. Ще під час її розгортання ми почули дуже різні коментарі. І це найголовніше. Саме для цього усім нам потрібні виставки. Сьогодні Мирослава разом з нами подивилася і зрозуміла себе краще, і знає, куди їй рухатися далі. Виставка – це певний підсумок, після якого художник шукає новий напрямок», - зазначила завідувачка відділу мистецтв бібліотеки Світлана Ушакова.
Виставка працюватиме до кінця року.

У Кропивницькому відкрилася фотовиставка «Триптих»

У Кропивницькому відкрилася фотовиставка «Триптих»

У Кропивницькому відкрилася фотовиставка «Триптих»

У Кропивницькому відкрилася фотовиставка «Триптих»

кандидатки в члени Національної спілки фотохудожників України Мирослави Липи

Фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool