У Кропивницькому відбувся захід «Голодомор: пам’ять во спасіння»

Листопад 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

Голодомор в Україні 32-33 років – страшна сторінка в історії українського народу. Кожен українець знає, що голодомор в Україні був штучним, що продукти в людей відбирали силою. І тривало це жахіття — 17 місяців… за цей час загинуло близько 4 млн. чоловік (за деякими оцінками 12 млн.)

У бібліотеці сімейного читання №18 пройшов захід «Голодомор: пам’ять во спасіння». Учасники прослухали коментований огляд літератури «Чорні крила Голодомору», запалили свічку пам’яті та хвилиною мовчання вшанували невинні долі часів Голодомору.

Кожен з присутніх пройнявся почуттям смутку за ті часи, пообіцявши запалити свічу пам’яті в себе вдома, ушанувавши найчорніший час в історії України.

Дай, Боже, щоб пам’ять про голод залишилася тільки пам’яттю, застерігаючи нас від помилок, за які розплачується нині народ.

Резніченко В.В.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool