You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому відбувся захід до Дня сім'ї (ФОТО)

Травень 11, 2024 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

З наближенням найтеплішого і найзворушливішого свята весни - Дня сім'ї, Центральна міська бібліотека для дітей запросила своїх користувачів на цікаві та захоплюючі бібліотечні розваги під назвою «Бібліотеку в сім’ю – сім’ю в бібліотеку».

Протягом дня заклад був заповнений веселим дитячим сміхом та радісним спілкуванням родин. Читання, конкурси, ігри та творчі завдання веселили та спонукали до спільної діяльності як дітей так і дорослих.

Під час репетиції у КнигоТеатрі батьки не тільки спостерігали як діти займаються творчим процесом, а й самі з задоволенням спробували перевтілитися у книжкових героїв.

Мистецька хвилина «Створіть Ваше сімейне древо» не залишила байдужим нікого та об'єднала різні родини навколо спільної творчої діяльності. Учасники з радістю долучилися до створення своїх унікальних дерев життя, втілюючи в них свої спогади, фантазію та креатив. Звичні аркуші паперу швидко перетворилися на яскраві сімейні історії. А творчий майстер-клас із створення «Теплої листівки для мами» показав важливість сімейних цінностей та поваги у родині.

Поки найменші діти були зайняті активностями в одному із проєктів, що проходили в стінах бібліотеки, у батьків була можливість у дружньому колі поспілкуватись та переглянути тематичну підбірку найкращих книг про виховання, написаних лікарями, психологами та досвідченими батьками. Отримані знання дозволять краще розуміти своїх дітей та зроблять батьківські будні більш цікавими та спокійними.

Приємною несподіванкою для бібліотеки став візит творчої родини – письменника Василя Левицького із синочками Мирославом та Дмитриком. Вони згадували про свою зустріч з маленькими читачами бібліотеки, розповіли цікаві історії . А ще подарували свою нову збірку «Маленькі знахіднички» та зняли відеоролик про бібліотеку для свого каналу в YouTube.

Захід «Бібліотеку в сім’ю – сім’ю в бібліотеку» виявися надзвичайно вдалим. Він допоміг підняти настрій всім присутнім та зміцнити зв'язок у сім'ях, а також сприяв популяризації читання серед молодших та старших поколінь.

У Кропивницькому відбувся захід до Дня сім'ї

У Кропивницькому відбувся захід до Дня сім'ї

У Кропивницькому відбувся захід до Дня сім'ї

У Кропивницькому відбувся захід до Дня сім'ї


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool