У Кропивницькому відбувся вечор-реквієм

Лютий 20, 2018 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Вшанували світлу пам’ять полеглих на Майдані учасників Революції Гідності, що до останнього подиху захищали національну гідність, честь і свободу свого народу, учасники вечору-реквієму «Герої не вмирають… Просто йдуть» , який відбувся у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи (м. Кропивницький, вул. Яновського,60).

Ведуча заходу нагадала присутнім про перебіг подій Єврореволюції та запропонувала переглянути зворушливі відеоматеріали часів Майдану.

Бібліотекар читального залу Людмила Кошель презентувала книжкову виставку-вшанування «Знакове світло Майдану» та закликала пам’ятати імена Героїв Небесної Сотні , які поклавши свої життя за свободу України, відкрили українцям шлях до демократичних змін і перетворень.
Україна оплакує своїх героїв, а пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool