У Кропивницькому відбувся тренінг Консультативної місії Європейського Союзу і Канади

Квітень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1447 | Коментарі: 0

Із 4 по 13 квітня представники КМСЄ та Канадської поліцейської місії в Україні провели відповідні заходи для працівників підрозділів превентивної діяльності Нацполіції Кіровоградської області та патрульної поліції.

Зокрема, участь у тренінгу взяли дільничні офіцери з Кропивницького, Світловодського, Знам’янського відділів та Кіровоградського районного відділення поліції.

У рамках навчання поліцейські розглядали питання, що стосувалися взаємодії з громадськістю, ефективних комунікацій, прав людини та низку інших.
Своїм досвідом із роботи з громадою (community policing) ділилися спікери тренінгу: радник з питань взаємодії поліції з громадою Чічероне Діаконеску (Румунія), радник поліції з питань співпраці з громадськістю Дейл Корра (Канада), спеціаліст з тренінгів з питань взаємодії поліції з громадою Василь Боднарюк (Україна).

По завершенню курсу дільничні офіцери та патрульні отримали сертифікати тренерів. Таким чином працівники поліції мають змогу навчати колег в інших підрозділах.

Учасники тренінгу впевненні, що застосування на практиці здобутих знань сприятиме налагодженню більш тісної співпраці з громадянами, ефективного діалогу та вирішенню проблемних питань.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool