У Кропивницькому відбувся семінар в питаннях цивільного захисту

Жовтень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

3 жовтня з метою визначення напрямків спільної роботи місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України в області відбувся тематичний семінар-нарада.

У заході взяли участь керівництво У ДСНС в області, управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, курсів удосконалення керівних кадрів навчально-методичного центру з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області, а також особовий склад підпорядкованих підрозділів У ДСНС в області, посадові особи, відповідальні за організацію та здійснення заходів цивільного захисту райдержадміністрацій та міськвиконкомів.

Під час семінару-наради обговорювались проблемні питання щодо вирішення актуальних завдань у напрямку захисту населення і території області від надзвичайних ситуацій.

Зокрема, розглянуто вимоги керівних документів з питань цивільного захисту щодо планування та організації відповідних заходів: евакуації людей, укриття в захисних спорудах цивільного захисту, впровадження інженерно-технічних заходів цивільного захисту в містобудуванні, створення місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення та локальних і об’єктових систем оповіщення, навчання з питань цивільного захисту та практичної підготовки осіб керівного складу та фахівців, які організовують та здійснюють заходи цивільного захисту тощо.

Також присутні були ознайомлені з приладами хімічної, радіаційної розвідки та дозиметричного контролю.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool