У Кропивницькому відбувся семінар для рятувальних підрозділів області

Червень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1893 | Коментарі: 0

З метою вдосконалення професійної майстерності керівного та диспетчерського складу У ДСНС України у Кіровоградській області

14 червня у актовій залі аварійно-рятувального загону спецпризначення відбулось семінарське заняття з питань оперативного інформування та реагування на надзвичайні ситуації (події) із начальниками міськрайонних відділів, районних відділів, районних секторів, державних пожежно-рятувальних загонів і частин та їх заступниками, диспетчерським складом та особами, які виконують обов’язки підмінних диспетчерів Управління ДСНС в області.

Під час семінарського заняття були доведені основні вимоги щодо організації прийняття повідомлень про надзвичайні події, залучення сил і засобів до місця, оперативного інформування та класифікації надзвичайних ситуацій.

До присутніх звернувся начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, зауваживши, що учасники семінару безпосередньо організовують роботу щодо своєчасного прийняття повідомлень, залучення сил і засобів, ліквідації надзвичайних ситуацій (подій) та гасінні пожеж, і їхній професіоналізм значною мірою впливає на результативність роботи пожежно-рятувальних підрозділів під час ліквідації НС (НП), порятунку життя людей та збереження майна. Тому будь-які порушення виконавської дисципліни неприпустимі.

За результатами семінарських занять учасникам було визначено пріоритетні завдання щодо поліпшення роботи в даному напрямку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool