У Кропивницькому відбувся регіональний конкурс краси (ВІДЕО)

Липень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 2496 | Коментарі: 0

Днями в одному із закладів Кропивницького відбувся регіональний конкурс краси «Королева Кропивницького 2020» та всеукраїнський конкурс «Королева Центральної України 2020»

Захід було проведено з дотриманням карантинних вимог та у форматі «закритого» заходу. Організатори цьогорічного конкурсу підійшли серйозно до умов проведення: учасниці як на подіумі так і за лаштунками дотримувались дистанції, всі гості пройшли температурний скринінг, дизенфекцію рук та були розташовані за столиками не більше 4 осіб.

Організатори заходу також не залучали до шоу програми творчі колективи, ведуча вечора контролювала дотримання дистанції між гостями та членами журі.


читайте також: Конкурс «Королева Кропивницького 2020» у фотографіях


Коментар організаторів: звісно дуже важко організовувати захід в умовах карантину, проте ми вирішили не відміняти проведення, бо вважаємо,що всеж таки можливість навіть у таких умовах є, головне все вірно організувати спочатку! Тож до самого конкурсу дівчата учасниці, а їх було 13, чотири рази з‘являлись на подіумі у конкурсних виходах - «Знайомство», «Україна», «Купальники» та «Вечірні сукні». Між конкурсними виходами розважали гостей у залі співаки Наталя Камінська і Олексій Козачинський. Всі присутні також мали змогу побачити презентацію нових колекцій від дизайнерів Олександра Працкова та Олени Запісочної. Всі присутні на заході бурхливими оплесками зустрічали конкурсанток, активно взаємодіяли з ведучою та підспівували нашим співакам (ми вже дуже засумували за заходами, це як ковток свіжого повітря, навіть у масці - але нам дуже не вистачало позитивних емоцій і таких зустрічей- говорили майже всі присутні). Всі учасниці отримали цінні призи, подарунки і квіти від партнерів заходу та звісно отримали головні титули і нагороди! «Королевою Кропивницького 2020» стала  Якубовська Жасмін, а «Королевою Центральної України2020» - Бєркова Валерія! Дві дівчини представлятимуть наш регіон та місто на національному конкурсі краси «Королева України 2020», проведення якого заплановано на осінь цього року. Тож побажаємо дівчатам успіху у підготовці та участі у конкурсі!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool