У Кропивницькому відбувся правовий компас

Грудень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 669 | Коментарі: 0

Напередодні Міжнародного Дня захисту прав людини та з метою ознайомлення молодого покоління з діяльністю поліції у бібліотеці-філії № 4 міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького (вул. Яновського,60) відбувся правовий компас «Що таке юридична відповідальність?», на який були запрошені представники Головного Управління превентивної діяльності Головного Управління Національної поліції України Дмитро Сергійович Шилов та Вікторія Іванівна Андреєва.

Дмитро Сергійович поділився з учасниками заходу – учнями ВПТУ№9 особистим досвідом у галузі права, а також розповів юнакам з якого віку і за які злочини настає юридична відповідальність.

Вікторія Іванівна торкнулася актуальної теми – насильства у сім’ях, як відрізнити насильство від конфлікту, якими можуть бути масштаби та наслідки насильства в родинах.

З метою закріплення та розширення правових знань, учням було запропоновано взяти участь у правовому рингу, де вони, поділившись на команди «Феміда» і «Правознавці» виборювали перемогу у конкурсі.

Наприкінці заходу бібліотекар читального залу Людмила Вейчук наголосила, хоч у кожного з нас з народження є права, але усі ми маємо виконувати і свої обов’язки та не порушувати їх.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool