У Кропивницькому відбувся поетичний флешмоб

Березень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

До 204-річниці з дня народження українського поета, письменника та громадського діяча Тараса Шевченка у Кіровоградській міській центральній бібліотеці (площа Дружби.народів,6) відбувся поетичний флешмоб «Звучать Шевченкові слова». Користувачі читали поезії Тараса Шевченка, серед яких відомі всім вірші «Садок вишневий коло хати», «Думка», «І мертвим, і живим, і ненародженим…», «Мені однаково…», «Єретик», «Гайдамаки» та ін. Поезія Шевченка лунала і англійською мовою у виконанні працівників бібліотеки.

Пройшло 204 роки з дня народження поета, а, читаючи вірші, здається, що він – наш сучасник! Поезія Шевченка – це той місточок, який з’єднує минуле і сьогодення.
Читаймо Шевченкові твори! Вчімося у нього любові до України!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool