У Кропивницькому відбувся майстер-клас «Фарби осені Петриківкою»

Жовтень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

Бібліотекарі дуже таланові особистості. Не можливо працювати з людьми і бути сухарем. Ось і бібліотекар філії №18 Суржок Галина ділиться своїми уміннями і талантами з колегами та відгукується на запрошення щодо співпраці.

Так, 16 жовтня відбувся майстер-клас «Фарби осені Петриківкою» для дітей у ДЮК «Скіф» відділу сім’ї і молоді. Малеча уважно прослухала історію виникнення петриківського розпису та познайомилася з технікою виконання деяких елементів, зокрема, малювали калину та осіннє листя.

Усі учасники зустрічі, а це діти і педагоги клубу, були у захваті від спілкування з такою талановитою самобутньою майстринею. По закінченню заходу, Галина Григорівна продемонструвала свої роботи та познайомила дітей з книгами про навички малювання і запросила усіх до бібліотеки на власні майстер-класи.

Бібліотека №18 постійно організовує зустрічі з різними майстрами і талановитими людьми та завжди відкрита для спілкування!

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool