У Кропивницькому відбувся майстер-бум

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Нарешті до нас прийшла зима - така багата на свята, розваги і веселощі. Та найбільше очікували на неї дітлахи, бо знали, що зимонька сніжна неодмінно приведе за собою улюблені свята.

Невдовзі до нас завітає Святий Миколай і неодмінно подарує такі бажані гостинці. А згодом Новий рік, Різдво, Василь з Маланкою, що обіцяють зустріч із чимось таємничим та дають надію, що прийдешній час буде кращим, ніж минулий.

Напередодні новорічних свят працівники бібліотеки-філії №4 міської ЦБС (вул. Яновського,60) запросили до своєї господи на майстер-бум «Феєрія зими» маленьких непосид, щоби разом весело провести час та опанувати нову техніку hand-made, створивши оригінальну ялинку з кольорового паперу, бо ж який Новий рік без красуні-ялинки?

На свята, зазвичай, друзі обмінюються подарунками з найкращими вітаннями. Не обійшлося без привітань і у бібліотеці. Дітлахи отримали невеличкі солодкі гостинці та обмінялися по колу побажаннями здоров’я, миру, здійснення бажань.

Бібліотекарі наголосили на важливості збереження українських національних традицій і обрядів та закликали любити і поважати ближніх, разом творити добро. Хай щастить усім нівроку в кожен день нового року!

Абрамова І.

Нарешті до нас прийшла зима - така багата на свята, розваги і веселощі. Та найбільше очікували на неї дітлахи, бо знали, що зимонька сніжна неодмінно приведе за собою улюблені свята.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool