У Кропивницькому відбувся майстер-бум

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Нарешті до нас прийшла зима - така багата на свята, розваги і веселощі. Та найбільше очікували на неї дітлахи, бо знали, що зимонька сніжна неодмінно приведе за собою улюблені свята.

Невдовзі до нас завітає Святий Миколай і неодмінно подарує такі бажані гостинці. А згодом Новий рік, Різдво, Василь з Маланкою, що обіцяють зустріч із чимось таємничим та дають надію, що прийдешній час буде кращим, ніж минулий.

Напередодні новорічних свят працівники бібліотеки-філії №4 міської ЦБС (вул. Яновського,60) запросили до своєї господи на майстер-бум «Феєрія зими» маленьких непосид, щоби разом весело провести час та опанувати нову техніку hand-made, створивши оригінальну ялинку з кольорового паперу, бо ж який Новий рік без красуні-ялинки?

На свята, зазвичай, друзі обмінюються подарунками з найкращими вітаннями. Не обійшлося без привітань і у бібліотеці. Дітлахи отримали невеличкі солодкі гостинці та обмінялися по колу побажаннями здоров’я, миру, здійснення бажань.

Бібліотекарі наголосили на важливості збереження українських національних традицій і обрядів та закликали любити і поважати ближніх, разом творити добро. Хай щастить усім нівроку в кожен день нового року!

Абрамова І.

Нарешті до нас прийшла зима - така багата на свята, розваги і веселощі. Та найбільше очікували на неї дітлахи, бо знали, що зимонька сніжна неодмінно приведе за собою улюблені свята.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool