У Кропивницькому відбувся масштабний вуличний фестиваль

Вересень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

27 вересня з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек на центральній вулиці м. Кропивницького – Дворцовій проходив масштабний вуличний фестиваль «RederLand – читай креативно», метою якого є організація змістовного та безпечного дозвілля мешканців міста.

У рамках фестивалю, крім презентацій української сучасної літератури, творчих майстерень, патріотичних акцій, квестів, флешмобів, автограф-сесій кропивницьких письменників, була представлена локація Служби порятунку з метою пропаганди культури безпеки та дотримання здорового способу життя.

Рятувальники представили експонати виїзної пожежно-технічної виставки-музею та провели навчально-пізнавальні конкурси на тему безпеки життєдіяльності.

Зокрема на розкладці пожежно-технічної виставки-музею перехожі могли роздивитись чудові дитячі поробки на тему пожежної безпеки, друковану продукцію Служби порятунку та речі побутового вжитку з місця пожеж, які демонструють наслідки руйнівної сили вогню. Також в усіх охочих була можливість приміряти справжній бойовий одяг рятувальника та відчути себе на хвилину вогнеборцем.
Рухливі конкурси від Служби порятунку зацікавили, в першу чергу, дітей різного віку: вони змагались у вправності, кмітливості, швидкості, одягаючи наввипередки бойовки, протигази та намагаючись виконати інші завдання рятувальників.

Загалом локація Служби порятунку привернула до себе увагу громадян різного віку, для яких очевидною є важливість дотримання правил безпеки життєдіяльності у повсякденному житті. На згадку про фестиваль рятувальники роздали тематичні листівки інформаційного змісту про правила поведінки восени.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool