У Кропивницькому відбувся книжковий джампінг

Червень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1142 | Коментарі: 0

Бібліотека влітку продовжує працювати ще більш інтенсивніше, ніж протягом року, адже у дітей і дорослих з’являється багато вільного часу. 

Книжковим джампінгом «На старт! Увага! Літо!» філія №18 зробила стрибок у літо для корисного дозвілля з книгами на свіжому повітрі для дітей і дорослих. Бібліотекарі організували на майданчику перед бібліотекою розважально-ігрову зону з книгами та настільними іграми для відпочинку. 

Облаштували бібліотекарі виносну виставку книг «Смакуй новинку!», на якій презентували літературу для сімейного читання. Біля виставки на Бібліолавочці відбуватимуться протягом літа голосні читання у тіні дерев. Розпочав роботу Бібліобар, який «частуватиме» бажаючих періодичними виданнями на любий смак.

Майданчик перед бібліотекою №18 завжди відкритий для цікавого і змістовного дозвілля усіх категорій користувачів. Бібліотекарі запрошують до цікавого та змістовного дозвілля з книгами у період літніх канікул і відпусток!


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool