У Кропивницькому відбувся інструктаж ДСНС України щодо несення служби

Червень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

27 червня у режимі відеоконференції Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін провів інструктаж з керівниками структурних підрозділів апарату та територіальних органів ДСНС, старших оперативних груп, начальників чергових змін ДСНС щодо забезпечення оперативної готовності та реагування на надзвичайні ситуації у період відзначення Дня Конституції України та вихідних днів з 28 червня по 2 липня 2018 року.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області представив т.в.о. начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов.

По завершенню відеоконференції були поставлені відповідні завдання перед керівним складом У ДСНС в області з метою організації заходів із забезпечення пожежної та техногенної безпеки та належного несення служби протягом зазначеного періоду на території Кіровоградської області.

Наразі з метою організації належної готовності підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області до дій на випадок виникнення надзвичайних подій чи ситуацій виконано ряд заходів. Зокрема з 09:00 28 червня підрозділи буде переведено на посилений варіант несення служби на цей період. Загальна чисельність угрупування сил У ДСНС в області, які несуть цілодобове чергування та можуть бути задіяні для проведення першочергових робіт в Кіровоградській області, становить 57 одиниць техніки та 265 чоловік особового складу. У разі необхідності, для посилення підрозділів, які виконують завдання та розширення фронту робіт, можуть бути задіяні 64 одиниці техніки і 256 чоловік особового складу.

Підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області готові до виконання завдань за призначенням.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool