У Кропивницькому відбувся фестиваль шкільних агітбригад

Листопад 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

24 листопада в навчально-виховному комплексі «Кіровоградський колегіум» відбувся фестиваль шкільних агітбригад – дружин юних пожежних. На запрошення дирекції колегіуму в складі журі працювали фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області.

Відповідно до програми фестивалю за звання кращої змагались 5 агітбригад. Конкурсні виступи учасників вразили глядацький зал та членів журі самобутністю, дотепністю і високим рівнем підготовки. Кожна команда продемонструвала вміння триматись на сцені, злагоджено виконувати естрадні номери та відмінні знання правил безпеки життєдіяльності.

Змагання між командами проходило у двох конкурсах: «Візитівка (домашнє завдання)» та «Плакат соціальної реклами». Перший етап фестивалю відбувся у вигляді танцювально-співочого шоу, тема якого мала відповідати головній вимозі – пропагування безпеки життя у повсякденному житті у різних побутових ситуаціях. Другий конкурс продемонстрував таланти школярів у плакатній графіці – конкурсні агітаційні плакати були виконані майстерно та відповідали тематиці фестивалю.

Переможець шкільного етапу фестивалю матиме змогу далі змагатись за звання найкращої агітбригади Кіровоградської області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool