У Кропивницькому відбувся фестиваль майстрів

Квітень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Цими вихідними наше місто вітало учасників ІV виставки стендового моделізму «Master Scale Fest - 2017» , на якій майстри з усієї України представили створені власноруч моделі літаків, автомобілів, кораблів, військової техніки, діорами, роботи на космічну тематику тощо.

Відвідали фестиваль майстрів і члени клубу «Світ захоплень», що діє при бібліотеці-філії №4 (вул. Яновського,60). Хлопчики захоплено розглядали представлені моделі, цікавилися історією та особливостями їх створення у авторів робіт, а також взяли участь у майстер-класах, які проводили відомі майстри стендового моделізму.

Члени клубу отримали в дарунок від організаторів виставки періодичні видання з технічної творчості «Юний моделіст-конструктор», «Академія Саморобкіна», «Ведмедик Баррі», які стануть в нагоді у творчі години дозвілля як учасникам клубу так і юним читачам бібліотеки.
Щиро вітаємо вихованців та керівників гуртків нашого постійного партнера Міської станції юних техніків з заслуженими нагородами.

Наші діти – найталановитіші! Так тримати!

Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool