У Кропивницькому відбувся день веселих витівок

Липень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 620 | Коментарі: 0

Літо – найулюбленіша пора для дорослих і малечі. А що може бути кращим, ніж свіже повітря, приємна атмосфера, гарне товариство та цікава книжка?

День веселих витівок «Веселися, грай і книжечки читай!» зібрав на подвір’ї бібліотеки-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи Кропивницького (вул. Яновського, 60) усіх охочих відпочити, поспілкуватися, пограти у рухливі ігри, і, звісно, отримати задоволення від зустрічі з книгою.

Книги з кольоровими ілюстраціями відразу захопили малечу, яка, розташувалася у приємній прохолоді під деревом на килимочку, та поринула на казкових крилах у чарівну країну.

Дорослі відвідувачі з задоволенням відпочили на свіжому повітрі, познайомилися з новими надходженнями та переглянули книжкову виставку «Читач сказав: «Браво!» .

Щиро запрошуємо усіх любителів читання до бібліотеки!

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool