У Кропивницькому відбувся День цивільного захисту

Квітень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

12 квітня у НВК «Кіровоградський колегіум» відбувся День цивільного захисту. Працівники Управління ДСНС в області та викладачі НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області провели різноманітні заходи. 

Зокрема рятувальники допомогли провести евакуацію учнів та працівників з приміщення школи, детально пояснивши, як потрібно діяти після сигналу тривоги у громадському закладі. Також учні мали змогу оглянути пожежний автомобіль та його оснащення, поспілкуватись із бійцями караулу, які безпосередньо виїжджають на ліквідацію надзвичайних подій і використовують це оснащення у своїй роботі.

Працівники Управління організували для школярів пізнавальний квест, який є одночасно і розвагою, і навчанням. Під час виконання завдань квесту діти пригадали правила безпеки, порядок дій та способи самопорятунку й порятунку постраждалих у різних екстремальних ситуаціях.
Найбільш очікуваною подією для дітей навчального закладу стали конкурси й змагання. Діти із запалом, притаманним лише цьому віку, намагались випередити суперників в одяганні протигазу, бойового одягу бійців ДСНС, розгортанні пожежних рукавів.

Чомусь в дитинстві дуже хочеться скоріше вирости. Однак у рятувальників та педагогів колегіуму, як і в батьків, є сподівання, що наші діти виростуть свідомими громадянами, які добре розуміють значення безпеки у житті. І допоможуть їм у цьому ось такі повчальні зустрічі з працівниками Служби «101», які у будь-який спосіб намагаються зробити, щоб в родини мешканців Кіровоградщини якомога рідше приходило лихо.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool