У Кропивницькому відбувся День краєзнавства

Вересень 18, 2020 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

Напередодні святкування Дня міста бібліотека №5 провела День краєзнавства «Старовинне передмістя Єлизаветграда - Кущівка». На захід завітав автор багатьох книг на історичну тематику, письменник Карпов В.Є.

Валентин Євгенович під час інтерактивного спілкування з присутніми відповідав на запитання, поділився маловідомими цікавими історичними фактами і гіпотезами, закликав берегти пам'ять про наше минуле.

Особливо сподобалась слухачам його розповідь про варіанти можливого походження назви Кущівка та про запорізького писаря Григорія Куща.

Огляд краєзнавчої виставки-подорожі «Кущівські куточки» став яскравою ілюстрацією до його розповіді.

Бібліотекарі також підготували краєзнавчу вікторину «Історична спадщина», щоб кожен бажаючий міг продемонструвати свої знання про найбільш важливі факти виникнення міста.

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/

Детальніша інформація про захід на сайті бібліотеки:


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool