У Кропивницькому відбувся День бібліотечних лайфхаків

Вересень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Напередодні Дня бібліотек такий захід відбувся у філії №18. Заряджені позитивними емоціями читачі, ловили «культурний» настрій, надихаючись на пізнавальні, творчі, інтерактивні події у бібліотеці і виражали свої емоції у гарних словах подяки бібліотекарям за їх працю.

Кожен читач, готовий до яскравих емоцій і надзвичайних вражень, знайшов для себе цікаві інтелектуально-творчі заняття, веселі розваги та нові книги.
Бібліотекарі зібрали читачів на феєричні чаклування «Читач-маг із книжкою в руках», усі надихнувшись сюжетами улюблених книг, читали, пізнавали, фантазували та творили.

В атмосфері літературно-творчого бістро «Книгосвіт», читачі батьки і діти разом створювали книжкові закладки і панно «Відкрите серце бібліотеки», яке прикрасило фотозону.
Презентації, зустрічі, вікторина «Ти – мені, я – тобі!», імпровізи «Я – бібліотекар, ти – читач», ігри, руханка «Я і книга» відбувалися в усіх відділах бібліотеки. Бажаючі рахували, писали і малювали, пізнавали себе під час інтелект-діагностики «Увага: вундеркінд!»

В підтримку книги та читання відбувся флешмоб в форматі Mannequin challenge: 27 чоловік одночасно завмерли в залах бібліотеки, а оператор, переміщаючись між учасниками, знімав застиглих мобберів на камеру. Живі «манекени» були всюди: пили каву в лаунж-зоні, вибирали книги на абонементі, «зависали» в Інтернеті у комп'ютерному залі, гортали періодику у читальному залі, фотографувалися в фотозоні. В Ігровій кімнаті розгорнувся бій гравців у шахи, а на затишному бібліотечному дивані розташувалися любителі відпочити з книгою.

Створивши креативні запрошення «Відкрите серце бібліотеки» у арт-студії «101 Хобі-Т», читачі вирушили на прогулянку та запрошували усіх відвідати бібліотеку. Гамірно, весело та творчо було цього дня у бібліотеці!

Віра Резніченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool