У Кропивницькому відбувся чемпіонат України з велокросу

Жовтень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

14-16 жовтня в гаю Десантників проходив чемпіонат України з велосипедного спорту (велокрос).

Змагання проводилися серед юнаків, дівчат, юніорів, чоловіків та жінок в індивідуальній, груповій та естафетній гонках і зібрали 207 учасників із 19 команд

Високі результати продемонстрували велосипедисти КДЮСШ № 1 з м. Кропивницького. Так, в естафеті серед дорослих спортсменів переможцями стали Руслан Бондаренко, Ігор Крот і Єлизавета Бабука, а Валентина Пташинська посіла третє місце. У змаганні юніорів золоті нагороди завоювали: Костянтин Дахновський, Максим Ярошенко, Денис Чугунов і Кирило Царенко. Серед юнаків перемогли: Костянтин Колесніков, Назар Коношко, Андрій Пташинський, Владислав Шутко. У змаганні дівчат срібло завоювали Ангеліна Філева й Анастасія Прочухан. У груповій гонці Руслан Бондаренко став бронзовим призером серед чоловіків, Кирило Царенко завоював золоту медаль, а Костянтин Дахновський і Владислав Шутко стали срібними призерами в змаганні юнаків і юніорів.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, медалями Міністерства молоді та спорту України, кубками від президента обласної федерації велоспорту Миколи Монашка та кубками і сувенірами від відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool