У Кропивницькому відбувся благодійний концерт

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва спільно з Кропивницьким кошем українського дитячо-юнацького товариства «Січ» в черговий раз зустрічали гостей бібліопроекту «Креативна середа».

Цього разу на благодійному концерті «Музичний оберіг-захисникам!». Партнерами концерту виступили: Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА та Громадська ініціатива «Армія SOS».

Сьогодні десятки і сотні тисяч патріотів нашої держави знаходяться на воєнній передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність у найгарячих точках України. Багатьом із них, на жаль, не судилося повернутися живими. Задля підтримки бойового духу воїнів – учасників АТО творчі люди нашого міста подарували глядачам свою майстерність: музичні композиції, пісні, танцювальні номери, поробки та багато іншого.

На початку концерту зі словами підтримки виступила січовий отаман – Альона Шендеровська та представники церкви - священники Афанасій та Євгеній з Соборного храму Благовіщення Пресвятої Богородиці та Спасо-Преображенського Собору. Служителі церкви підтримали благодійну ініціативу організаторів та передали бійцям натільні хрестики та іконки, які за їх словами стануть їхніми оберегами.
Під час концерту виступили вихованці клубу спортивного бального танцю «Діамант», прозвучала інструментальна балада у виконанні Ігоря Юрченка. Порадували вокальними талантами дует “Fellings”, Сіргій Компот Копотієнко, Андрій Енді Денисенко та команда січовиків «Лісові чортики».

Протягом усього заходу діяла благодійна виставка-розпродаж, вилучені кошти з якої будуть передані на потреби хлопців, що знаходяться в зоні АТО. Відвідувачі заходу активно розкуповували поробки та картини, які були представлені на виставці.
Кожен бажаючий міг взяти участь у майстер-класі з патріотичного арт-розпису та виготовити та передати для наших бійців «янголів-охоронців» з побажаннями. Участь була безкоштовною, але за бажанням відвідувачі також могли зробити внесок до благодійної скриньки. Скільки усього вдалось зібрати коштів ми дізнаємося після 25 грудня – по закінченню акції «Привітаймо воїнів разом».
По закінченню основної частини концерту гості та учасники смакували печивом та запашним чаєм і імпровізували на улюблених музичних інструментах.

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва спільно з Кропивницьким кошем українського дитячо-юнацького товариства «Січ» в черговий раз зустрічали гостей бібліопроекту «Креативна середа».

До відома містян, благодійна новорічна акція «Привітаймо воїнів разом» триває до 25 грудня. Ті, хто не встиг долучитися і підтримати воїнів АТО може зробити це до кінця тижня в Кіровоградській обласні бібліотеці для юнацтва.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool