У Кропивницькому відбувається перевірка стану пожежної безпеки центральної міської лікарні

Квітень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 591 | Коментарі: 0

19 квітня інспекторський склад Кіровоградського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області розпочав перевірку стану пожежної безпеки в будівлі поліклінічного відділення комунального закладу «Центральна міська лікарня».

У дев’ятиповерховій будівлі поліклініки одночасно перебуває значна кількість відвідувачів та персоналу, тому першочергове значення в системі протипожежного захисту лікарні є вчасне виявлення осередку пожежі, негайне оповіщення, забезпечення безперешкодної евакуації людей та правильне виконання протипожежних заходів до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Інспектори Кіровоградського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області перевірили відповідність евакуаційних шляхів нормативним вимогам, наявність планів евакуації, знання персоналом своїх обов’язків при надзвичайній ситуації, наявність та стан засобів пожежогасіння, водопостачання тощо. Також було спровоковано спрацювання протипожежної сигналізації та проведено евакуацію людей.

Наразі інспектування продовжується, по закінченню перевірки у п’ятиденний термін інформація про результати буде у вільному доступі на офіційному сайті Управління ДСНС в області в рубриці «Актуально».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool