У Кропивницькому відбулося засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС

Квітень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

13 квітня під головуванням першого заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

Управління ДСНС України в області представив заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь, який виступив із доповіддю щодо заходів, які вживаються У ДСНС в області з метою протидії пожежам у лісових масивах Кіровоградщини.

Зокрема Максим Крутінь довів до присутніх аналітичні дані стосовно кількості пожеж в екосистемі, що виникли протягом минулого року, та зазначив, що у поточному році лісових пожеж не зафіксовано. Стосовно заходів протидії лісовим пожежам, заступник начальника Управління повідомив, що Управлінням ДСНС в області протягом минулого року було проведено відповідну роботу, а саме: забезпечено оперативне реагування у разі виникнення НС у лісових масивах; проведено рейдові перевірки щодо дотримання громадянами у лісових масивах та природних екосистемах вимог пожежної безпеки; практичні навчання щодо протидії пожежам у природних екосистемах; виготовлено та розміщено в обласних друкованих виданнях, у телепрограмах та на радіо застереження із дотримання правил пожежної безпеки в лісових масивах, екосистемах та рекомендацій щодо дій у разі виникнення пожежі в лісовому масиві; постійно проводилась масово-роз'яснювальна робота з населенням щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісових масивах, природних екосистемах, під час жнив тощо; екскурсії до пожежно-технічної виставки-музею У ДСНС України в області, громадські акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» із залученням пожежно-рятувальної техніки; виготовлено та розповсюджено листівки протипожежної тематики в місцях масового перебування людей та розміщено постери з правил безпечної поведінки в лісових масивах і у період жнив тощо.

Крім того, Максим Крутінь надав пропозиції стосовно забезпечення пожежної безпеки лісових масивів протягом пожежонебезпечного періоду поточного року та підсумував, що пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області готові до виконання завдань за призначенням.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool