У Кропивницькому відбулося засідання клубу віртуальних мандрівників (ФОТО)

Травень 05, 2023 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

В обласному центрі в бібліотеці у Чижевського в Інтернет-центрі продовжуються засідання клубу віртуальних мандрівників.

У Кропивницькому відбулося засідання клубу віртуальних мандрівників

У Кропивницькому відбулося засідання клубу віртуальних мандрівників

У Кропивницькому відбулося засідання клубу віртуальних мандрівників

У Кропивницькому відбулося засідання клубу віртуальних мандрівників


Цього разу до клубу завітали молодші школярі ЗОШ №6 і три дні поспіль досліджували найвідоміші парки розваг у світі – Діснейленди.

Віртуальні технології допомогли доторкнутися до чарівного світу і зануритися у казку та наблизитися до найвідоміших персонажів фантастичних фільмів та мультфільмів створених The Walt Disney Company.

Відчути дух неймовірних атракціонів діти змогли самостійно обираючи локації за допомогою картографічного веб-сервісу GoogleMaps.


На початку подорожі дітлахи відвідали атракціони «Божевільне чаювання», в якому ексцентрично розфарбовані чашки танцюють під веселу музику. Це карусель із чашок, які обертаються складною траєкторією і ними можна керувати! Можна обертати кабіну-чашку навколо своєї осі в будь-який бік.

У «Піратах Карибського моря» вони із задоволенням плавали в піратському човні у темряві, спостерігаючи сценки з життя морських розбійників. Під час прогулянки їм зустрічалися 119 анімованих персонажів, включаючи 55 тварин та 12 скелетів, а скарби виблискували мов як справжні.
Також юні мандрівники вирушили у подорож річками Дикого Заходу на річковому пароплаві «Марк Твен», якого названо на честь американського письменника, автора книги про Тома Сойєра.

Відвідали американські гірки на атракціоні «Індіана Джонс» та відчули величезну швидкість на віражах у вагонетці по занедбаному Храму Долі. Неможливо передбачити, куди завезе божевільний потяг, таємничі сили духів стародавніх ацтеків носитимуть непроханих гостей навколо колон та веж замку. За легендою, перша експедиція прибула до Храму Долі багато місяців тому і безвісти зникла. Тут можна ненадовго стати археологом і пуститись у небезпечне розслідування.

Діти мали змогу завітати до «Замку Сплячої красуні», який є візитною карткою Діснейленду, найвигадливішою та декоративною деталлю парку. Його шпилі та вежі повертають кожного в його дитячі мрії про принців та принцес.

На території «Землі майбутнього» змогли потрапити до альтернативної реальності, де існує міфічна земля завтрашнього дня, від добробуту якої залежить життя сучасного людства.

Особливо цікавою для дітвори була садиба «Будинок із привидами», триповерховий дерев'яний будинок з арочними віконцями та колонами над широким ганком, оточений дикими чагарниками та бур'янами.

Легенда Будинку з привидами свідчить, що колись в будинку на березі річки жила дівчина Мелані Ревенсвуд. Красень шахтар запропонував їй руку та серце, але в день весілля він зник. Напевно, невипадково, бо злий батько не хотів відпускати з дому свою єдину дочку. І з того часу наречена шукає нареченого і вдень, і вночі. Тож, на відвідувачів чекає захоплююча подорож особняком, де заховано безліч похмурих таємниць, дивних предметів і страшних персонажів.

На завершення подорожі, гості відвідали різнокольоровий, схожий на карамельний торт, замок з безліччю плоских веж і вікон – атракціон «Це маленький світ». Це некваплива подорож човником по річці, під час якої пропливають повз різні континенти та країни. У кожній з них танцюють ляльки в національному вбранні та звучить пісня «It's a small world».

На згадку про онлайн-мандрівку кожна дитина використовуючи магію технологій, створила власний сувенір 3D-ручкою – чарівну квітку, завдяки якій у відомій казці Красуня познайомилася із Чудовиськом та зняла чари з принца.

Клуб віртуальних мандрівників запрошує всіх бажаючих до подорожей Україною і світом. Ми враховуємо побажання постійних наших онлайн-туристів для наступних подорожей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool