У Кропивницькому відбулося засідання батьківського клубу (ФОТО)

Квітень 29, 2023 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

З розвитком новітніх технологій у сучасному світі з'явився такий вид цькування як кібербулінг. Це форма агресії, що передбачає жорстокі дії з метою дошкулити, нашкодити та принизити людину дистанційно. Коли знущання відбуваються в Інтернеті, це може призвести до небажаної уваги з боку широкого кола людей, включаючи і незнайомих.

У Кропивницькому відбулося засідання батьківського клубу

У Кропивницькому відбулося засідання батьківського клубу

У Кропивницькому відбулося засідання батьківського клубу


На черговому засіданні Батьківського клубу у відділі обслуговування користувачів говорили на цю актуальну та важливу тему. Адвокатка Наталія Цуцман детально розповіла про різновиди кібербулінгу: використання особистої інформації, анонімні погрози, телефонні дзвінки з мовчанням, переслідування, тролінг, хепі-слепінг, сексуальні посягання, секстинг та онлайн-грумінг.

Пані Наталія дала поради учасникам Батьківського клубу як вберегти від інтернет-погроз себе та свою дитину, як розпізнати перші ознаки кібербулінгу. Також дізналися про наслідки, які має кібербулінг в правовому полі для булера і просто спостерігача, що робити і куди звертатись для захисту від даного виду цькування.

Якщо булінг трапляється на певній соціальній платформі – потрібно спробувати заблокувати кривдника та офіційно повідомити про його неприйнятну поведінку на цій платформі. Також можна збирати докази: робити скріншоти переписок та публікацій, які ображають. Якщо загрожує небезпека, то потрібно звернутися до кіберполіції.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool