У Кропивницькому відбулося цукеркове знайомство

Березень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1933 | Коментарі: 0

Бібліотекарі філії №21 МЦБС м. Кропивницького під час проведення тижня дитячого читання запропонували своїм маленьким читачам незвичайне знайомство з героями улюблених книг . 

Знайомство відбувалося за допомогою улюблених смаколиків дітей - ЦУКЕРОК. Дивно, але у книг і цукерок є дещо спільне. По-перше, і книги і цукерки супроводжують нас усе життя, причому з самого раннього дитинства. По-друге, від прочитання хорошої книги і з'їденої смачноЇ цукерки в нашому організмі виробляється гормон «радості» - серотонін. По-третє, і книги і цукерки можуть називатися однаково.

Багато цукерок носять імена літературних героїв або назви казок - Червона Шапочка, Гуллівер, Фея, Білочка, Кіт у чоботях, Золотий ключик ...
Бібліотекарі вирішили поєднати в одному заході приємне і корисне і за допомогою цукерок, привернути увагу до авторів, книг і літературних героїв.

Такими нестандартними заходами бібліотекарі залучають дітей до читання, до бібліотеки.


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool