У Кропивницькому відбулося свято науково-технічної казки

Квітень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

З метою популяризації сучасної української літератури, стимулювання ставати активними читачами бібліотек, сприяння розвитку науково-технічної творчості серед дітей та молоді, залучення у гуртки станції юних техніків та формування у дітей патріотичної життєвої позиції, бібліотека-філія №4 взяла активну участь у книжковому фестивалі "Весняний книговир".

Працівники бібліотеки-філії №4 спільно з комунальним закладом «Станція юних техніків Кіровоградської міської ради» та Кіровоградським обласним відділенням Асоціації українських письменників (АУП) радо вітали учасників творчого шоу, що відбулося у рамках проектів «Казка – дітям!» і «СЮТ – казковий дивосвіт!».

Учасники свята - учні молодших класів навчально-виховних об’єднань № 14 та 32 познайомилися з трьома авторськими творами місцевого дитячого письменника, завідувача відділом військово-патріотичного виховання КЗ СЮТ, координатора обласного осередку АУП Павла Георгійовича Чорного, який працює у жанрі віршованої казки.

Казки були представлені у трьох різних форматах, а саме – авторському виконанні, інсценуванні студентами комерційного технікуму - волонтерами творчої групи «Лелека» та у вигляді аудіо вистави.
Діти залюбки спілкувалися з письменником, взяли активну участь у казковій вікторині. По закінченні шоу школярі переглянули виставку робіт вихованців гуртків міської СЮТ.

Тож, поринувши у дивовижний і незвичайний світ казки, діти як розважилися, так і змістовно провели своє дозвілля, а бібліотека отримала у дарунок від автора нову книгу – віршовану казку «Татусева книжка».

Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool